Muutama sana meistä.

Wacky Tie Films on vuonna 2012 perustettu elokuvatuotantoyhtiö Tampereelta.

Toimintamme keskiössä on neljä vaalimaamme arvoa: omaäänisyys, yhteisöllisyys, yhteiskunnallisuus ja ei paska. Me uskomme hyviin tarinoihin, rentoon tekemiseen ja yhteistyön voimaan. Samaan aikaan, kun haluamme elokuviemme olevan korkealaatuista elokuvataidetta, haluamme niiden olevan myös lähestyttäviä ja ymmärrettäviä. Elokuvamme ovatkin löytäneet yleisönsä ympäri maailmaa.

Haluamme jatkossakin tehdä pieteetillä uniikkeja teoksia rohkeiden ja omaleimaisten tekijöiden kanssa. Omien tuotantojen lisäksi vahvuutemme on leikkaamisessa. Leikkauspalveluiden tarjoaminen muille tuotantoyhtiöille onkin meille yksi tapa olla luomassa parasta mahdollista elokuvaa niin Suomessa kuin kansainvälisestikin.

Toimistomme sijaitsee Tampereen leffapöhinän sydämessä Kehräsaaressa, samoissa tiloissa Pirkanmaan Elokuvakeskuksen ja Arthouse Cinema Niagaran kanssa.


Tekijät

Wacky Tie Filmsillä työskentelee päivittäin viisi kravattikaulaa, jonka lisäksi meillä on käytössämme kattava verkosto alan parhaita freelance-ammattilaisia.

Alla esittelyt tekijöistä sekä sweet spot -bingot, jotka paljastavat millaiset aiheet ja teemat saavat wackyjen viisarit värähtämään.

Niina 
Tuottaja, toimari, mentori. Työhön kuuluu tuotantojen kehittäminen, verkostoituminen, sotkulle huokaileminen, monenlainen kirjoittaminen ja kaikki sellainen mitä muut ei suostu tekemään.
Niinan Sweet Spot -Bingo »

Pasi 
Tuottaja, yleissäätäjä, toimiston nopein, byrokraatti. Työhön kuuluu tuottaminen, uusien hankkeiden kehittely, käsisten sparraus, porakoneen käyttö, autolla ajo, kirjanpitointoilu.
Pasin Sweet Spot -Bingo »

Jussi 
Leikkaaja, ohjaaja, elokuvatohtori. Työhön kuuluu leikkauspalvelut, dramaturgia, käsikirjoittaminen, visojen ja bingojen laatiminen sekä paras lounaspaikkatuntemus.
Jussin Sweet Spot -Bingo »

Ville 
Leikkaaja, dokkarikuvaaja, henkinen tuki. Työhön kuuluu taiteellisesta kollaboraatiosta nautiskelu, tekninen näpertely, palkanlaskenta sekä lomailu. Koittaa monipuolisella työnkuvalla huijata mieltään urautumasta.
Ville ei usko lokeroihin. Jyrkkä ei bingolle!

Hanna
Leikkaaja, ohjaaja, käsikirjoittaja, tuotantoassari. Häärää hankkeissa, jotka pyörivät firman kokeellisessa päädyssä. Työhön kuuluu leffojen kehittely leikkaamalla ja kirjoittamalla, dramaturgia, festarilähetykset. Niinan ja Pasin kiinniottaminen kun luhistuvat kiireen alle.
Hannan Sweet Spot -Bingo »

Me uskomme hyviin tarinoihin, rentoon tekemiseen ja yhteistyön voimaan.

Wacky tie films top ten

1.

Wacky Tie Films keksittiin pubissa Lontoon Camdenissa. Ainakin nimi. Juuri muuta Jussi ja Ville eivät illasta muistakaan

2.

Metallican Kirk Hammett on jakanut Twitterissä musiikkivideomme

3.

Osallistuimme urheiludokumentin karonkassa barre-tunnille ja juoksimme Cooperin testin. Yleensä juhlissamme on ollut mukavaa

4.

Olemme käytännössä julkkiksia. Festarimatkalla Tallinnassa Niina tapasi Scooterin. Ville on kopitellut Tommy Wiseaun kanssa. Bill Murray kosketti kerran Jussia olkapäällään

5.

Näin pilvet kuolevat -kuvauksissa vietimme päivän sateenkaarisheikin ja hänen 300 autonsa kanssa Arabiemiraattien aavikolla

6.

Kolmivuotissynttäreillämme järjestettiin kakkukilpailu. Sen voitti kakku nimeltä avioliittokakku. Nimi syntyi pohdinnasta, voisiko kyseisen kakun kanssa mennä naimisiin. Muistelemme kakkua yhä

7.

On olemassa Wacky Tie Films -ansiomerkkejä. Jaoimme ne 2018… itsellemme

8.

Toimistollamme on laatikko, johon voi pudottaa leffaideoita. Se avataan yleensä pikkujouluissa emmekä tajua ideoista mitään

9.

Peter von Bagh kävi toimistollamme 2013. Hän kävi ovella ja sanoi “jaahas”

10.

Pasin isä on ollut töissä useimmissa tuotannoissamme, Niinan äiti leipoo tuotantoihin tarjoiluja