Wacky Tie Filmsillä työskentelee päivittäin neljä kravattikaulaa, jonka lisäksi meillä on käytössämme kattava verkosto alan parhaita freelance-ammattilaisia. Jos haluaisit meidät tekijöiksi projektiisi tai kaipaat ideoita liikkuvan kuvan kehittämiseen, älä epäröi ottaa yhteyttä. Väkkytien toimistolta löydät päivittäin meidät:

Pasi Hakkio
Pasi HakkioTuotantotaikuri
pasi@nullwackytie.fi
+358 50 359 3512

Hyperaktiivinen Pasi yrittää keskittyä elokuvien kehittelyyn ja tuottamiseen. Saksan, Ruotsin ja Lapin seikkailujen jälkeen Pasi palasi Pirkanmaalle ja Wacky Tie Filmsille syyskuussa 2018. Erityisen lähellä hänen sydäntään on elokuva-alan kehittäminen pääkaupunkiseudun ulkopuolella. Elokuvissa Pasia kiinnostaa yhteiskunnalliset aiheet ja vaikeiden asioiden käsittely huumorin kautta. Autiolle saarelle Pasi ei malttaisi lähteä laisinkaan, vaan käyttäisi sen ajan esimerkiksi saunomiseen tai liikunnallisiin harrastuksiin.

Niina Virtanen
Niina VirtanenTuotantotaikuri
niina@nullwackytie.fi
+358 40 776 6799

Niina vastaa projektien tuottamisesta ja vetämisestä, asiakaskontaktoinnista ja yleisestä paperien pyörittämisestä. Koittaa myös ylläpitää kirjoittamista niin käsikirjoitusten, artikkelien kuin muun sekalaisen jaarittelun kautta. Vapaa-aika kuluu thainyrkkeilysalilla, live-keikoilla ja valokuvauksen parissa. Autiolle saarelle Niina ottaisi mukaan boksillisen 70-80-luvun musikaaleja ja tanssielokuvia.

Ville Hakonen
Ville HakonenKuvauskeisari
ville@nullwackytie.fi
+358 400 615 870

Villen löytää tätä nykyä yleensä kameran takaa, mutta leikkaajaksi valmistunut mies hoitaa myös projektien jälkitöitä värimäärittelyyn asti. Vapaa-aikanaan Ville viihtyy pubivisoissa, basson ja kitaran varressa sekä vinyylilevyjä keräten. Aution saaren elokuvaksi Villellä on vain yksi vaihtoehto: Terminator 2.

Jussi Sandhu
Jussi SandhuLeikkaajalegenda
jussi@nullwackytie.fi
+358 40 729 2037

Jussi ensisijaisesti leikkaa. Mutta koska leikkaaminen on eräänlaista kirjoittamista, Jussi myös kirjoittaa. Ja koska kirjoittaminen on aina tavalla tai toisella elämän havainnointia, Jussi myös ohjaa tällä hetkellä esikoislyhytdokumenttiaan. Autiolle saarelle Jussi ottaisi mukaan Tommy Wiseaun The Roomin.