Wacky Tie Filmsillä työskentelee päivittäin neljä kravattikaulaa, jonka lisäksi meillä on käytössämme kattava verkosto alan parhaita freelance-ammattilaisia. Jos haluaisit meidät tekijöiksi projektiisi tai kaipaat ideoita liikkuvan kuvan kehittämiseen, älä epäröi ottaa yhteyttä. Väkkytien toimistolta löydät päivittäin meidät:

Pasi Hakkio
Pasi HakkioTuotantotaikuri
Niina Virtanen
Niina VirtanenTuotantotaikuri

Niina vastaa projektien tuottamisesta ja vetämisestä, asiakaskontaktoinnista ja yleisestä paperien pyörittämisestä. Koittaa myös ylläpitää kirjoittamista niin käsikirjoitusten, novellien kuin erilaisten artikkelitekstien kautta. Vapaa-aika kuluu live-keikkojen, tanssin ja valokuvauksen parissa. Autiolle saarelle Niina ottaisi mukaan boksillisen 70-80-luvun musikaaleja ja tanssielokuvia.

Ville Hakonen
Ville HakonenKuvauskeisari

Villen löytää tätä nykyä yleensä kameran takaa, mutta leikkaajaksi valmistunut mies hoitaa myös projektien jälkitöitä värimäärittelyyn asti. Vapaa-aikanaan Ville viihtyy pubivisoissa, basson ja kitaran varressa sekä vinyylilevyjä keräten. Aution saaren elokuvaksi Villellä on vain yksi vaihtoehto: Terminator 2.

Jussi Sandhu
Jussi SandhuLeikkaajalegenda

Jussi ensisijaisesti leikkaa. Mutta koska leikkaaminen on eräänlaista kirjoittamista, Jussi myös kirjoittaa. Ja koska kirjoittaminen on aina tavalla tai toisella elämän havainnointia, Jussi myös ohjaa tällä hetkellä esikoislyhytdokumenttiaan. Autiolle saarelle Jussi ottaisi mukaan Tommy Wiseaun The Roomin.